Buffing Hilversum

Kinderbrillen Hilversum

Kinderbrillen expert in Hilversum

Ben je op zoek naar advies en vakkundigheid op het gebied van kinderbrillen? Dan kun je met een gerust hart bij onze partner Buffing Optiek terecht. Het vakkundige team met o.a. Saskia en Salar maken het uitzoeken van een kinderbril een feestje. 

Design, pasvorm en kwaliteit staan voorop als het gaat om de kinderbrillen collectie van Buffing Optiek. De keuze is enorm.

Ga relaxed langs en laat je begeleiden met het uitzoeken van de perfecte kinderbril voor je kind door het professionele team van Buffing Optiek.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag  9.30 - 18.00
Woensdag  9.30 - 18.00
Donderdag  9.30 - 18.00
Vrijdag 9.30 - 18.00
Zaterdag 9.30 - 17.00
Zondag gesloten

Plan je bezoek

Buffing Optiek Hilversum
Neuweg 24
1211 LW Hilversum
Tel: 035-6249960
hilversum@buffingoptiek.nl

Samenwerking Junior & Junior

Vanaf het begin was Buffing Optiek enthousiast om een samenwerking te starten. Door onze krachten te bundelen kunnen we je als klant het beste bieden, namelijk hoge kwaliteit kinderbrillen voor eerlijke (internet)prijzen in combinatie met professionele service. Buffing Optiek kan je geweldig advies geven over het dragen van welke type kinderbril. 

Pas je liever kinderbrillen eerst rustig thuis? Geen probleem, je kunt een pasbox vullen met 4 monturen via onze webshop.
In prijs is er geen verschil, of je nu in de winkel past en koopt, of thuis. Up to you!

Waarom zou je kiezen voor een Junior & Junior kinderbril?

De voordelen op een rij:

  • Hoogste kwaliteit monturen
  • Hypoallergeen materiaal
  • Duurzaam bio-acetaat 
  • Vederlicht en sterk titanium
  • Flexibele scharnieren van titanium
  • Multi adjustable neuspads
  • Makkelijk afstelbare zachte oortips
  • Customize je bril met gekleurde oortips 
  • Altijd verdunde glazen
  • Eerlijke prijzen, vooraf helder, no surprises

 

FAQ

Kan ik een oogmeting voor mijn kind inboeken?

Kinderogen moeten in de meeste gevallen gedruppeld worden. Dit wordt gedaan door een Orthoptist of Optometrist. Vaak gebeurt dit in het ziekenhuis of bijvoorbeeld bij Bergman Clinics. Kinderen vanaf circa 8 jaar kunnen vaak wel in de winkel gemeten worden, of worden alsnog doorverwezen naar een specialist. Loop vooral even binnen bij Buffing optiek, voor een quick scan. 

 

Heeft Buffing Optiek alle monturen die ook online verkrijgbaar zijn?

Ja! Bij Bos Brillen vind je de gehele collectie van Junior & Junior. Ook zijn alle monturen verkrijgbaar in een zonnebril op sterkte. Wist je trouwens dat als je direct 2 brillen besteld, je €70 korting krijgt?

Kan Buffing mij helpen met het afstellen van de kinderbril?

Zeker! Loop lekker naar binnen als de bril van je kind niet meer goed of lekker zit. Heb je de bril online besteld, kun je ook gewoon even binnen wandelen bij Buffing Optiek. Ze helpen je graag.

Help mn bril is kapot, wat nu?

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Het gebeurt natuurlijk wel eens dat de bril een klap krijgt door bijvoorbeeld een bal of dat iemand op de bril is gaan staan of zitten. Is de poot eraf? Vaak is het een kwestie van een nieuw schroefje. In het ergste geval zetten ze de glazen over in een nieuw montuur (mits aanwezig in de winkel). 

Hoelang is de levertijd van een kinderbril?

Meestal wordt de kinderbril op sterkte in circa 5 werkdagen afgeleverd.
Wanneer de order van de bril is geplaatst gaan we in de glazenfabriek direct voor je aan de slag met het inslijpen van de glazen, speciaal op maat gemaakt voor jouw kind. Na het slijpen en aanbrengen van alle coatings wordt de bril verstuurd naar jou thuis of naar de optiekzaak waar je de kinderbril hebt besteld.

Wat zijn MiyoSmart Glazen?

Als je kind bijziend is kan dit leiden tot blijvende zichtproblemen in de toekomst. Miyosmart brillenglazen helpt toenemende bijziendheid af te remmen. 

Bij Buffing Optiek zijn ze Myopie Management Expert. Dat betekent: Wij zorgen voor de ogen van uw kind. Wij kijken daarbij verder dan het zicht van vandaag: wij kijken naar het zicht van nu én van morgen.