kinderbril voor jongens
jongensbril piloot

The coolest eyewear for kids

Includes prescription lenses

Explore our collection

Morgen al thuis passen

Brillen passen zonder stress doe je lekker thuis.

Kies een Pasbox of vul zelf een Box met jouw 4 favoriete kinderbrillen. Gratis verzending, geen verplichting!

Bespaar op je 2e paar

Als je direct een tweede bril op sterkte besteld krijg je automatisch 50 euro korting op je bestelling. Fijne deal voor een 2e brilletje, een reservebril of een zonnebril op sterkte!

Meer weten?

Bezoek onze showroom

In hartje centrum van Haarlem, tussen de Jansstraat & de Grote Markt vind je ons kantoor met showroom. Maak een afspraak, kom gezellig langs voor advies en pas de leukste kinderbrillen collectie van Nederland 🤓

Maak een afspraak
20-20-2 Regel

20-20-2 Regel?

20 minuten gamen, TikTokken of lezen, dan 20 seconden #ffwegkijken en 2 uur per dag naar buiten: de 20-20-2 regel is in het leven geroepen om te voorkomen dat kinderen slechte ogen krijgen.

Meer info

Jr & Jr Featured in...

Wij zijn supertrots dat al zoveel bladen en blogs onze brillen ook zo mooi vinden, er over schrijven en gebruiken in hun shoots!

Bekijk meer
kinderbrillen voor jongens en meiden

Wat kost een kinderbril

Doordat wij de monturen in-house ontwerpen en rechtstreeks bij de fabrikant glazen inslijpen zijn onze kinderbrillen van de hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Voor €150 heb je al een bril inclusief premium glazen op sterkte.

Comfy fit

Door de flexibele scharnieren van titanium, kan de bril tegen een stootje. En de zachte buigbare oortips zijn makkelijk zelf thuis af te stellen.