Onze glazen

Kinderogen beschermen doe je met goede glazen. We werken met de allerbeste leveranciers. In alle gevallen zijn de glazen sterk, licht als een veertje en zo dun als mogelijk.

Standaard inclusief;

Extra beschermende harde coating tegen krassen. Ze zijn hierdoor vuil en waterafstotend.

Anti-reflecterende laag zodat de glazen niet spiegelen. Dat kijkt rustig en ziet er mooier uit.

100% UV-filter aan de achterzijde van het glas. Dit voorkomt dat de UV-straling niet via deze zijde alsnog in de ogen wordt gereflecteerd.

Hoge index 1.6 | 1.67 of 1.74 , onze glazen zijn standaard verdunt. Hoe hoger de index hoe compacter en sterker het glas. Dit heeft ook als voordeel dat de ogen bijna niet groter of kleiner lijken. Dus bye bye jampot effect ;)

Welke kies jij?

Stunning glazen: inclusief
Prachtig extra verdund en hierdoor altijd lekker licht in gewicht 1.6 Index glas.

Superb glazen: + €50 per set
Extra dun geslepen en daardoor nog lichter in gewicht 1.67 index glas. Een must have wanneer je kind een hogere sterkte heeft dan +/-4 of een cilinder hoger dan + / - 2.

Brilliant glazen: + €100 per set
De allerdunste glazen die er bestaan, extra gehard en ultra verdund 1.74 index. Superieure anto-vuil coating en anti-condens laag. We maken deze glazen in alle mogelijke sterktes. Vanaf +/-6 een must om vertekening van de ogen tegen te gaan!

Shop brillen

Onze Sunnies 😎

Kinderogen zijn kwestbaarder voor veel licht en UV-straling dan onze ogen.

Daarom hebben onze zonneglazen 100% UV filter en bescherming tegen verblinding door de zon in categorie 3 (groene glazen cat. 2). Afhankelijk van de sterkte selecteren wij de dikte van het glas die het beste past.

Een goede zonnebril is heel belangrijk voor kinderen. Lees meer in onze blog.