Lekker thuis kinderbrillen passen

Vul jouw Try Me Box met je 4 favoriete kinderbrillen. Kun je ze op je gemak passen, gewoon lekker thuis.

Hoe het werkt

Kies je samen met je kind de 4 brillen die jullie het mooiste vinden. Die sturen we naar je op in onze Try Me Box. Zo kunnen jullie rustig passen én er nog eens een nachtje over slapen. Wij vragen een bijdrage van €10. Bestel je een bril, krijg je €10 korting. Gratis verzending en retouren!

Stap 1 - Kies je 4 favoriete brillen

Ga er samen rustig voor zitten en kies de 4 pasbrillen die jullie het meeste aanspreken. Let op de maat (je kunt ook filteren op size) De 4 pasbrillen sturen we vervolgens - nog zonder sterkte - naar jullie op.

We hebben ook "prefilled" pasboxen als je dat makkelijker vindt.

Zelf een box vullen

Stap 2 - 5 dagen brillen passen

Yes! De Try Me Box met de brillen is bezorgd. Je hebt nu 5 dagen de tijd om de brillen te passen. Neem echt even lekker de tijd. Bedenk samen met je kind (en met je partner, hond, kat, vrienden en vriendinnen misschien) welke het leukste staat en het lekkerste zit.

Stap 3 - Bestel je nieuwe bril online

Pak je brilrecept erbij en bestel in een paar simpele stappen de bril. (Aan de pasbril zit een ook QR code) Zodra we je bestelling binnen hebben, gaan we aan de slag. Vaak kunnen we jouw tailor made bril al binnen paar dagen bezorgen.

Stap 4 - Retourneer de box op onze kosten

Stuur alle pasbrillen weer terug in de Try Me Box, met het meegestuurde retourlabel erop. Ook je favoriete montuur dus! Jij krijgt namelijk een brand new montuur van ons, met de juiste glazen erin.

Vul nu jouw Try Me Box

Note

We vragen je netjes om te gaan met de pasbrillen en ze weer op tijd terug te sturen. Bij beschadiging en/of niet compleet retourneren van de box met 4 pasbrillen, rekenen wij deze kosten door. Heb je vragen hierover stuur ons dan een mail of bel / app +31 23 700 9712 .