Wat kost een kinderbril?

Prijzen zijn bij ons net zo helder als onze glazen en de monturen zo hoogwaardig dat we zonder te blozen durven te beweren dat dit nog nooit eerder vertoond is.

Hoogwaardige materialen

Bij ons geen bril die na 6 maanden begint te piepen. We ontwerpen alle monturen zelf en kiezen voor de meest hoogwaardige materialen. Zo gebruiken we de combinatie van bio-acetaat en titanium, dat oersterk en vederlicht is. En hypoallergeen niet te vergeten!

Montuur Bio- Acetaat €79
Montuur Titanium €99

Lees meer

Bewust de beste glazen

Het beschermen van kinderogen vinden we ontzettend belangrijk, dus de kwaliteit van de glazen staat bovenaan ons lijstje. Daarom werken we samen met één van de allerbeste glasleverancier ter wereld.

Bij ons geen “basic” glazen van minimale kwaliteit, wij bieden bewust alleen de beste glazen voor kinderen.

Stunning glazen €80 per set
Superb glazen €110 per set

Extra harde coating GRATIS
Anti-reflecterende laag GRATIS
UV-bescherming GRATIS
Blauw Licht Filter + €20 per set

Zonneglazen €70 per set

Meer over glazen

Vergoeding zorgverzekeraar

Ben je benieuwd of je recht hebt op een vergoeding van de bril via je zorgverzekering? Kijk dan goed naar je eigen polisvoorwaarden. Brillen worden namelijk niet vergoed vanuit de basisverzekering, maar vanuit de aanvullende verzekering van de ouder.

Een oogtest voor kinderen wordt vergoed via de zorgverzekering als je een doorverwijzing hebt van je huisarts, het consultatiebureau of de schoolarts.

Heb je recht op vergoeding en een factuur nodig om te kunnen declareren, mail ons dan regelen wij dit direct.