Coppes Optiek Druten

 

Toffe kinderbrillen in Druten (betuwe)

Welkom bij dé opticien in Het Land van Maas & Waal! Bij ons staat persoonlijke aandacht altijd voorop. Wij geven je graag eerlijk advies, of het nu gaat om uitzoeken van een mooie kinderbril of welke glazen het beste zijn. 

Bij Coppes Optiek ben je in goede handen, want wij onderscheiden ons met een gediplomeerde opticien en optometrist. Je kunt er ook terecht voor een oogmeting voor je kind. Wandel even binnen voor een quick scan om te kijken of je kind een bril nodig heeft. Zij verwijzen je dan mogelijk door naar een oogspecialist of naar het Iris Eye Clinic in Boxtel, waar een geweldig team oog professionals werkt.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag  9.00 - 18.00
Woensdag  9.00 - 18.00
Donderdag  9.00 - 18.00
Vrijdag 9.00 - 18:00 
Vr avond op afspraak
Zaterdag 9.00 - 17.00
Zondag gesloten

Plan je bezoek

Coppes optiek
Hogestraat 61

6651 BH Druten
0487 515 246
info@coppesoptiek.nl

Samenwerking Junior & Junior

Al vanaf 2001 zijn Cecile en Eric de trotse eigenaren van Coppes Optiek in Druten. Ze zijn reuze enthousiast over de kinderbrillen collectie van Junior & Junior. Door onze krachten te bundelen kan het het team van Coppes Optiek je als klant het beste bieden, namelijk hoge kwaliteit kinderbrillen voor eerlijke prijzen in combinatie met professionele service.

Pas je liever eerst kinderbrillen rustig thuis? Geen probleem, je kunt een pasbox vullen met 4 monturen via onze webshop.
In prijs is er geen verschil, of je nu in de winkel past en koopt, of thuis. Up to you!

Waarom zou je kiezen voor een Junior & Junior kinderbril?

De voordelen op een rij:

  • Hoogste kwaliteit monturen
  • Hypoallergeen materiaal
  • Duurzaam bio-acetaat 
  • Vederlicht en sterk titanium
  • Flexibele scharnieren van titanium
  • Multi adjustable neuspads
  • Makkelijk afstelbare zachte oortips
  • Customize je bril met gekleurde oortips 
  • Altijd verdunde glazen
  • Eerlijke prijzen, vooraf helder, no surprises

 

FAQ

Kan ik een oogmeting voor mijn kind inboeken?

Je kunt altijd een snelle oogcheck laten doen voor een 1e indruk of je kind een bril nodig heeft. Dit zal in 1e instantie een quick scan zijn. Wanneer nodig, wordt je kind doorverwezen naar een oogspecialist de kinderogen zal druppelen. Dit is bij kinderen vaak nodig omdat kinderogen zeer goed kunnen accomoderen en dan een oogmeting lastig uitvoerbaar is.

 

 

Heeft Coppes alle monturen op voorraad?

Ja! Bij Coppes Optiek vind je de gehele collectie van Junior & Junior. Ook zijn alle monturen verkrijgbaar in een zonnebril op sterkte. Wist je trouwens dat als je direct 2 brillen besteld, je €70 korting krijgt?

Kan Coppes mij helpen met het afstellen van de kinderbril?

Zeker! Loop lekker naar binnen als de bril van je kind niet meer goed of lekker zit. Heb je de bril online besteld, kun je ook gewoon even binnen wandelen. Ze helpen je graag.

Help mn bril is kapot, wat nu?

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Het gebeurt natuurlijk wel eens dat de bril een klap krijgt door bijvoorbeeld een bal of dat iemand op de bril is gaan staan. Is het pootje eraf? Vaak is het een kwestie van een nieuw schroefje. In het ergste geval zetten ze de glazen over in een nieuw montuur (mits aanwezig in de winkel).

Hoelang is de levertijd van een kinderbril?

Meestal wordt de kinderbril op sterkte in circa 6 werkdagen afgeleverd.
Wanneer de order van de bril is geplaatst gaan we in de glazenfabriek direct voor je aan de slag met het inslijpen van de glazen, speciaal op maat gemaakt voor jouw kind. Na het slijpen en aanbrengen van alle coatings wordt de bril verstuurd naar jou thuis of naar de optiekzaak waar je de kinderbril hebt besteld