Reviews

Based on 72 reviews
97%
(70)
3%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Helemaal top!

Juul is ontzettend blij met zijn nieuwe bril! Top kwaliteit voor een meer dan nette prijs. De service, persoonlijke contact, snelle levering en kwaliteit zijn helemaal DIK in orde. Heel graag tot een volgende keer een blijf zulke mooie brillen ontwerpen!

S
Paris M - Pink (6-11jr)
Saskia Brummelhuis
Heel tevreden

Onze dochter heeft in de winkel haar bril mogen uitkiezen. Het was echt super. Zoveel keuze. De verschillende kleuren pootjes en het eigentijdse montuur maken het de ideale combinatie dat zowel ouders als kinderen heel blij zijn met de bril.

L
Berlin M/L Sunny
Lotte Vos
Heel goed!!

Geweldige service! Super gave brillen! Helemaal blij!

Super

Heel blij met deze mooie bril!!

Stockholm black maat s ❤️

Wat is het lastig om een stoere mannelijke bril te vinden voor de boys. Gelukkig ontdekten we de junior en junior brillen. Wat een heerlijke exemplaren zaten er tussen. We konden haast geen keuze maken. Uiteindelijk gekozen voor de Stockholm. De communicatie was prettig en de bril snel geleverd. Onze zoon moest even wennen aan het nieuwe montuur maar dat duurde niet lang. We hebben al veel complimenten gekregen . Ben je op zoek naar een stoere bril , dan is een junior en junior bril echt iets voor jullie.

F
Geneva L- Army (10-14jr)
Fadua Iabkrimen

Geneva L- Army (10-14jr)

Spannend maar TOP

We zijn in de winkel geweest om brillen te passen. Maud kon kiezen uit brillen die we allemasl wel leuk vonden in tegenstelling tot een normale brillenwinkel heerlijk ontspannen. Maud was er meteen uit. Deze wordt het!
Na het bestellen op de website met wat hulp via WhatsApp app, was het toch best spannend zelf het brilrecept invoeren en maar hopen dat de bril echt zo leukwas als in de winkel. Toe hij binnenkwam was Maud super blij, het eerste wat wijons afvroegen was of hij goed keek. Maar geen tegenvallers, hij blijft fantastisch zitten en het buigen was de oortjes en neusvleugels gaat echt zo makkelijk als op de website vermeldt. Wij en (het belangrijkste) Maud zijn heel blij. Bedankt!

Top zonnebril en Top service

Voor onze oudste zoon hebben we al meerdere brillen besteld, welke nog steeds krasvrij en heel zijn. Toch wil hij een nieuwe bril, dus we zijn zijn ogen opnieuw aan het meten. Maar intussen wilde onze jongste zoon een zonnebril, dus waarom niet eentje van Junior & Junior en jahoor hij vond een mooie, die snel geleverd werd een met de oortips kan ook bij afwisslen.

K
Stockholm S- Lavender - Try Me Box
Kirstin Tinke-Blomsma
Prachtige brillen

We hebben 4 prachtige brillen ontvangen om te passen. Helaas heeft onze dochter van bijna 7 jaar een heel smal gezicht, waardoor alle brillen veel te groot waren. Helaas voor nu geen Jr&Jr bril voor haar, misschien hebben we over een paar jaar meer geluk. Haar zus heeft een bril van jullie waar ze nog altijd veel complimenten over krijgt.

Perfecte service en prachtige bril(len)!

We zijn heel goed geholpen en hebben en prachtige bril en zonnebril ontvangen! Bedankt!

Fantastisch!

Wat een luxe! 4 brillen zelf gekozen met de try me box, brillen waren super snel binnen. Kregen ruim de tijd om samen te passen en alles wijst voor zich hoe je de brillen weer terug stuurt.
Kom je ergens niet uit? Wordt je direct geholpen. Heel fijn bedrijf. Raad het iedereen aan die op zoek is naar een gave bril, waarbij de service ook nog eens fijn is.

L
Paris Pink XS Sunny
Lotus de Haas
Top

Bril heeft goede glazen en snel geleverd.

Bril

We zijn er super blij mee en de kleine is er ook hartstikke blij mee

L
Paris M - Pink (6-11jr)
Larisse de Vré
Mama's met een missie!

Zó hoop je geholpen te worden. Bedankt voor deze fijne ervaring en goede hulp.

prachtig

Echt mooie bril, mijn dochter wordt overspoeld met complimenten. Leuk dat hij gewoon net anders.

K
Arizona M/L - Black (8-12jr)
Krijna Van der velde
Super gave Bril

Roy is er blij mee fijne bril. Zit heerlijk
Netjes en snel geleverd

F
Arizona M/L Gold Sunny
Faas Gorissen
Top zonnebril

Super mooie en stevige good looking zonnebril

Top service!

Super snelle service en een hele fijne klantencontact. En eindelijk een hele mooie zonnebril gescoord! Thanks Junior&Junior 👌

E
Paris S Mint Try Me Box
Esther Nikolovski-Frenay
Kwalitatief en klantvriendelijk

We hebben mooie brillen gepast met onze dochter, fijn dat dat gewoon rustig thuis kan. Contact gehad via de app, ze denken met je mee en zijn heel klantvriendelijk.

Fantastische brillen!

De mogelijkheid om een aantal brillen opgestuurd te krijgen om in je eigen omgeving te passen is fantastisch. Mooie hippe stevige monturen, we waren blij met de pas set en hebben er 1 besteld. Mijn dochter van vier kon op deze mannier rustig passen zonder overspoeld te worden met keuze. Een geweldige uitkomst om het minder spannend en beladen te maken. Bedankt!

Tip top in orde!!

Mooie bril voor een zeer goede prijs. Fijn contact via app.

Tevreden

Snelle reactie, vriendelijk, oplossing is snel en goed geregeld als er een pootje kapot is. Heel tevreden over de service en product.

Top service

Super uitvinding om 4 brillen thuis te kunnen passen. Geen discussies met mijn zoon in de winkel 😀. Service ook perfect. Ik belde nog met een paar vragen. Ik werd heel goed geholpen

Pràchtige bril

Het is wat spannend om online een bril te bestellen, maar wat zijn we tevreden! De try me box is ideaal en onder goede voorwaarden. De bril oogt degelijk, licht en modern, heel blij mee. (Stockholm Lavender)

Er is altijd maar 1 eerste keer !

Onze zoon van 3 jr , bleek opeens een bril nodig te hebben. Boven aan de zoekbalk op Google: jr&jr. Via de app super fijne hulp betreft verzekering. Pas boxen. En uiteindelijk in de winkel langs geweest. Veel vragen voor ons werden beantwoord. De brillen waren met 1,5 week in huis. En het draag comfort is voor de kleine groot. Wij zijn blij. En gaan hier ook de volgende brillen bestellen!