Reviews

Based on 41 reviews
98%
(40)
2%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Stockholm S- Lavender (4-9jr)

Mooi, stevig en fijn!

Wederom een nieuwe bril gekocht en weer een perfecte ervaring. Erg leuke kinderbrillen met een top service (snel bereikbaar, makkelijk online en goede presentatie). Ik zou tegen alle ouders zeggen: bestel een JR&JR bril als je kwaliteit en design wil!

Try Box

Nadat we bij ons in de buurt bij vele opticiens brillen hebben gepast, waar de brillen bij onze zoon te groot of te klein waren. Ontdekte ik online Junior & Junior. Wegens goede recensies heb ik een Try Box besteld. Kon onze zoon thuis rustig in eigen omgeving ze een paar keer passen. Heel fijn!
Via mail en whatsapp goed geholpen om het juiste brilrecept in te voeren door Jasmine. Bril was na een week binnen (incl. feestdagen)
Ik raad iedereen Junior & Junior aan.

Stockholm S- Lavender - Try Me Box

Prachtige kinderbrillen!

Hele mooie kwaliteit, en geen doorsnee kinderbril.
En als je twijfelt dan krijg je direct antwoord via What's App.

W
Harlem S (4-7jr)
Wilmy Sonnemans
Nieuwe bril

Een bril zoeken voor mijn kind is lastig. Ze is een meisje, maar voelt zich een jongen. Thuis konden we verschillende brillen passen die we samen gekozen hadden. Allemaal unisex brillen. Uiteindelijk is ze voor de Harlem gegaan. Hij staat geweldig!

L
Lyon M/L (8-12jr)
Lilian van Leeuwen
Stoere jongensbril

Heel leuke bril en hartstikke stoer!

H
Paris M Pink (6-11jr)
Hedwig van de Nieuwenhof
Mooie bril en super service

Wat een mooie brillen en alles online regelen gaat heel goed en gemakkelijk. Mijn dochter is er super blij mee!

Zeer goede service

Ik heb voor het eerst een bril voor mijn dochter gekocht via junior&junior. Ik had eerst mijn bedenkingen om online een bril te bestellen. Maar die bedenkingen worden snel weggenomen nadat ik een van de dames heb gesproken. Super tevreden over de service en toelichting die ik over de telefoon kreeg. Erg bedankt dames! Ik zou het iedereen aanbevelen😀

T
Arizona M/L (8-12jr)
Terry Meinders

Mooie brillen!

Paris S (4-8jr)

J
Paris M Pink (6-11jr)
Jasmijn Stegeman
Super bril en Super service!

Na het bestellen van een pasbox kwamen we er maar niet uit welke bril het mooist was voor Loulou. Jasmine van Junior&Junior heeft ons heel geduldig, aardig en professioneel geholpen en zo zijn we uiteindelijk samen tot het juiste montuur gekomen. We zouden hier de volgende keer weer een bril kopen!

s
Arizona S/M (6-9jr)
shirley van Schenderling
Goede service

Brillen box besteld met 4 brillen…. Mij. Zoon van 7 heeft er 2 uitgekozen, op afstand goed geholpen met het invullen van het bril recept. Alles was zo geregeld en de brillen waren binnen 6 dgn in huis! Top!!!

F
Arizona S/M (6-9jr)
Florian Van der Velden
Mooi product en snelle service

Blij met product, prijs en snelle levering!

Erg tevreden over de service

Ik ben erg tevreden over hoe ik tot nu toe ben geholpen door deze winkel. Er is overal goed over nagedacht. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat!

F
Paris M Pink (6-11jr)
Feline Van Wijnen

Paris M (6-11jr)

J
Phoenix M (7-10jr)
Jaleesa Maronie
Heerlijk vanuit huis een bril geshopped

Wat mij met name aantrok was het in alle rust proberen van de 4 brillen naar keuze. Door ze 5 dagen te mogen uitproberen een goede keuze kunnen maken. Miste alleen een mooie brillenkoker.

M
Phoenix M (7-10jr)
Melanie Egbertzen
Prachtige bril voor onze dochter!

Heel goed geholpen voor advies via whatsapp dmv foto’s sturen van de vorm van het gezicht. Super blij met haar prachtige en stoere bril

m
Stockholm S (4-9jr)
michelle schipper
blij

Super blij met het resultaat. Ze leveren snel en kwaliteit. Goed werk dankjewel

S
Arizona S/M (6-9jr)
Sanne Smeets
Super service

Een hele fijne persoonlijke service. Leuke collectie brillen.

L
Milano M (8-12jr)
Laurine Van Kampen
Ideaal!

Bestellen is eenvoudig en de bril is top! Inmiddels 2e (reserve) bril besteld :-)

M
Brisbane M (7-11jr)
Maria van Dijk
Goede service

Goede service! Alles is duidelijk en verzorgd. Mooi hip montuurtje kunnen uitkiezen.

Onwijs fijne webshop met hippe brillen van deze tijd

Eerlijk advies, kwaliteit, meedenkend en top service!

Echt mooi ontworpen brillen

Nog voor ik het verhaal achter Jr&Jr had gelezen, was ik al tot dezelfde conclusie gekomen: mooie, coole kinderbrillen zijn zo goed als niet te vinden. Bij Jr&Jr vond ik, ondanks het kleine assortiment, meteen een paar goeie opties. De brillen voelen ook heel stevig aan en door de verstelbare pootjes (ook op de acetaat-modellen), zijn ze makkelijk te stellen. Het was de eerste bril voor mijn zoon en ik voelde me een beetje onzeker over het bestellen van de glazen, maar ik werd heel goed en deskundig begeleid via Whatsapp. We zijn superblij met de brillen!

R
Paris S Pecan (4-8jr)
Roland van Oord
Super brillen en service!

We hadden eerst een test box met 4 verschillende brillen ontvangen die we zelf geselecteerd hadden. Uitgebreid gepast en bekeken en uiteindelijk een keuze gemaakt. Wat ons opviel is dat deze brillen heel solide voelen en daarmee heel geschikt voor onze stuiterbal zoon 🤪. Daarnaast hebben we gekozen voor de extra garantie bij schade. Geen overbodige luxe omdat we eerder al 10 brillen bij andere meer standaard brillenketens hebben ‘verbruikt’. Kortom, we bevelen JR&JR aan!