Oops-proof service

Met onze “Oops Proof Service” zijn ongelukjes minder pijnlijk. Voor een kleine bijdrage fixen wij de reparatie of vervanging van glazen binnen no time.

Hoe het werkt

Voor €25 per jaar bieden wij een Oops-proof service.

Je hebt hiermee recht op fikse kortingen op reparaties of bijvoorbeeld het vervangen van een glas. Dat laatste is vooral handig omdat kinderogen snel kunnen veranderen. Zo hoef je niet opnieuw op pad voor een hele nieuwe bril, maar regelen wij gewoon nieuwe glazen voor het montuur dat je al hebt.

Je kunt de Oops-proofservice direct afsluiten bij je aankoop van je bril (of nog binnen 30 dagen na je aankoop). En na een jaar nog 1 jaar verlengen.

Alle voordelen op een rij

Met onze Oops-proof service heb je op alles 50% korting, ook op de verzendkosten (wij sturen de gerepareerde bril op onze kosten weer zsm terug).

Set nieuwe Stunning glazen €40
Set nieuwe Superb glazen €55
Montuur Bio-Acetaat vervangen €40
Montuur Titanium vervangen €50
Neuspads vervangen €20
Kleine reparaties €10

Verlengen? Geen probleem

Na een jaar kun je de Oops-proof service nog met maximaal 1 jaar verlengen. Tegen die tijd sturen we je automatisch een mail om je te vragen of je daar gebruik van wilt maken.

Ik heb service nodig

Stuur ons een mail. Help ons door het probleem zo goed mogelijk te omschrijven en vul vooral aan met foto’s ter verduidelijking. Vergeet niet je ordernummer en naam te vermelden. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en zoeken naar een passende oplossing.